Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumconcert 100 jaar Concordia

7 oktober 2023 @ 20:00 - 22:30

€11,20

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan op 21 augustus 2021 organiseert Concordia een Jubileumconcert. Dit concert is een cadeau aan én van onze fanfare.

Omdat onze fanfare dit keer niet zelf op het podium zit maar het concert uitgevoerd wordt door de professionele muzikanten van het Orkest Koninklijke Luchtmacht, kunnen de leden van fanfare Concordia nu dus zelf genieten van een prachtig concert.

En, wie jarig is trakteert! Daarom is dit concert ook een cadeau van onze fanfare aan Elsloo en de wijde omtrek, voor onze fans en muziekliefhebbers in de regio.

De titel van het concert is ‘The Jukebox – Pick what we play’. Kies de tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische love-song én bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Bezoekers kunnen bij aankomst een QR-code scannen met hun smartphone en dan op de weergegeven website kiezen welke muziekstukken men graag zou willen horen tijdens deze avond. Er hoeft geen app geïnstalleerd te worden en de privacy gegevens zijn gewaarborgd. Gekozen kan worden uit een grote variëteit van muziekstukken; van filmmuziek tot popmuziek en van House muziek tot marsmuziek. Op het grote led-scherm achter het orkest kunnen de stemmingen worden bekeken in de zaal. Dit maakt dat het concert uniek wordt in zijn soort.

Het Orkest Koninklijke Luchtmacht staat deze avond onder leiding van gast-dirigent Jasper Staps. Vocalisten zijn Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg. De presentatie is in handen van Patrick Sytsema.

Tickets zijn te bestellen via onze eigen website: concordia-elsloo.nl of via de site van orkest Koninklijke Luchtmacht: orkestklu.nl/concert/the-jukebox/. Tickets kosten €10,- (+ €1,20 servicekosten)

Klik hier voor de flyer

Gegevens

Datum:
7 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€11,20

Organisator

Concordia