Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Tenniswedstrijd Dorpencompentitie

ODIS tennis speelt mee in de dorpencompetitie. Vandaag ontvangen ze Zevenhuizen. Er worden 4 dubbelpartijen gespeeld: damesdubbel, herendubbel en 2 mixed dubbel. Team Elsloo bestaat uit: Sonja, Maartje, Jan, Roelof, Arno (Roel en Tiny spelen vanavond niet). Kom jij hen aanmoedigen?    

Historisch Archief Elsloo

't Praothuus

Het Historisch Archief Elsloo houdt dit winterseizoen op een aantal donderdagen een kijk- en werkmorgen. Men zal opgeborgen- en verzamelde spullen en met name foto’s van vroeger ter tafel leggen. “Wie kent de namen van de personen op de vooral oude foto’s” zal het motto dan zijn. Uit welk jaar dateren de foto’s en wie kan […]

Workshop Schilderen

Het Karkehuus

Brenda Huuskes van Kunstsalon Wit en ikwilschilderen.nl  komt naar Elsloo om een Workshop Schilderen te geven. Klik hier voor meer informatie. Opgeven kan tot 4 november bij de dames: Bertha Middendorp: 06-46 054 598  of Gerda Slager:          06-11 420 815.

€85,00

Ouderensoos

't Anker

Elke  2e dinsdag van de maand is er een bijeenkomst. Kom gerust eens langs. Met meerderen is er meer mogelijk om iets te organiseren. Vandaag is er een spelmiddag. Contactpersoon: Kees Koopstra: c.koopstra1@outlook.com Let op: De coronacheck-app op de telefoon of op papier is van toepassing.