Verenigingen in Elsloo e.o.

Jeu de Boules

Elser Boelteam

Sinds 2017 beschikt Elsloo over een jeu de boules baan. De baan ligt op het speelveldje op de hoek van de Horstlaan en de Hoofdweg. De baan is in 2017 gerealiseerd op initiatief van buurtvereniging Eiken-Horst-Laan met subsidie uit het toenmalige Fonds Ooststellingwerf en is beschikbaar voor inwoners van en bezoekers aan het dorp.

Sinds mei 2021 is in Elsloo het Elser Boeltiem actief. Dat is geen vereniging, maar een groepje dorpsbewoners dat éénmaal per week bij elkaar komt om te jeu de boulen. In 2022 was dat op donderdagavond. De groep bestond in 2022 uit een stuk of 15 dorpsbewoners. De sociale contacten zijn voor de ‘leden van het Elser Boeltiem’ minstens zo belangrijk als het spel zelf. Het seizoen begint op 1 mei en duurt tot eind september. De baan wordt door de leden zelf beheerd en de contributie bedroeg in 2022 0 euro.

Afhankelijk van de animo zal ook in 2023 de mogelijkheid worden geboden om éénmaal in de week in Elsloo te jeu de boulen.  Heeft u interesse om mee te doen? Voor meer info over het Elser Boeltiem kunt u contact opnemen met Aad Oudshoorn.

Contactgegevens

Aad Oudshoorn
Horstlaan 5
tel. 0561-850870