Dorpsagenda voortaan op website

Agenda nieuwe homepage

In Elsloo wordt als sinds jaar en dag een Elser Dorpsagenda bijgehouden. Kees en Gerrie hebben zich de afgelopen 20 jaar ingezet om deze agenda actueel te houden, zodat eidereen die iets organiseert of die zelf deel wilde nemen aan een activiteit de juiste informatie had. Door corona raakte deze agenda echter binnen heel korte tijd leeg. Kees en Gerrie hebben deze activiteiten overgedragen aan de redactie van het Else Blattien. Plaatselijk Belang bedankte hen voor de jaren lange inzet met een bos bloemen en een attentie (zie ook artikel in het Else Blattien van juni) Inmiddels raakt de agenda weer heel voorzichtig gevuld, dat moment hebben we ook aangegrepen voor een nieuwe aanpak.

Elser Agenda ook op de website

Voortaan wordt de Elser agenda ook gepubliceerd op de website van Elsloo-fr. Iedereen die een activiteit in en voor het dorp organiseert kan deze aanmelden bij het gmailadres wat speciaal voor dit doel in het leven is geroepen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stuur zoveel mogelijk informatie (foto, persbericht of verwijzing naar eigen website kan ook) maar vermeld in ieder geval datum, plaats en activiteit. Je activiteit wordt van vermeld op de homepage van de website van Elsloo. En natuurlijk wordt deze agenda ook maandelijks gepubliceerd in het Else Blattien

De eerste maanden zullen we nog wel wat sleutelen aan de layout, we willen in ieder geval bereiken dat we actuele en relevante informatie voor inwoners van Elsloo leveren. Wellicht komen er nog wat regels bij voor het gebruik, tips en ideeen zijn daarvoor ook welkom. We hopen in ieder geval, dat de agenda weer snel goed gevuld zal zijn, dat betekent dat er weer veel te doen is in Elsloo. Daar worden we blij van!

Andere berichten