Website Elsloo geheel vernieuwd

Als u dit bericht leest, heeft u het vast al gezien: we hebben een nieuwe website!

Na het Else Blattien en recent ook een nieuwe Facebookpagina (Elsloo-Tronde Friesland) is nu ook de website van Elsloo vernieuwd. Met behulp van de input van onze lezers uit Elsloo hebben we in een kleine werkgroep alle wensen uitgewerkt. Ons doel was een goede afstemming tussen de verschillende media: De website is voor de algemene informatie over het dorp en voor de agenda, facebook voor de snelle berichtgeving en foto’s en het Else Blattien voor de verhalen. Het regionale en gemeentenieuws halen we uit de Nieuwe Ooststellingwerver.
Dit voorjaar zijn we al begonnen met het publiceren van de dorpsagenda op de website en nu is ook de layout vernieuwd. Nieuw is ook de facebook livestream. De primeur was voor de bezoekers van Elsloo Herleeft, in de stand van Plaatselijk belang konden bezoekers de website voor het eerst live zien. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties! We zijn natuurlijk benieuwd wat jij er van vindt!
De volgende stap is het verder actualiseren van de inhoud. Clubs en verenigingen wordt gevraagd hun informatie te controleren en wijzigingen door te geven. Ook de overige inhoud zullen we allemaal nog een keer controleren op actualiteit.

Heb je tips voor de agenda? stuur een mail naar elseragenda@gmail.com Als je andere tips voor de inhoud van de site hebt, stuur die dan in naar plaatselijkbelangelsloo@gmail.com We kijken uit naar je reactie!

Andere berichten