Elser sport- en beweeg onderzoek

Bewegen is gezond. Toch bewegen we vaak te weinig. Met een korte vragenlijst onderzoeken we hoe we samen gezond kunnen blijven. Help jij ons mee? Beantwoord deze 5 vragen, dan gaan we voor jou aan de slag

Eigenlijk zijn we allemaal een stok achter de deur nodig. Samen bewegen of sporten of activiteiten ondernemen helpt. Alleen wat doe je dan en met wie?

In Elsloo hebben we nog sportvelden en een gymzaal, maar de traditionele veld- en teamsporten worden minder beoefend. ODIS en Plaatselijk Belang hebben samen een enquête ontwikkeld, die we graag aan alle inwoners van Elsloo voorleggen. Bij voldoende draagvlak kunnen we nieuwe initiatieven opstarten om iedereen op zijn of haar favoriete manier actief te blijven. Dit is echt bedoeld voor alle leeftijden, dus doe mee!

Deze enquête wordt huis-aan-huis verspreid, maar kan ook heel eenvoudig online worden ingevuld. Het zijn maar 5 vragen, in een paar minuten klaar. We hopen dat alle inwoners van Elsloo meedoen. Klik op de onderstaande link om de vragenlijst te openen.

KLIK HIER OM DE 5 VRAGEN TE BEANTWOORDEN

Alvast dank namens Plaatselijk belang, ODIS en alle inwoners van Elsloo!

 

Andere berichten